NaslovnicaVijestiZvanično: Bayern doveo jednog od najtalentovanijih Njemačkih reprezentativaca!

Zvanično: Bayern doveo jednog od najtalentovanijih Njemačkih reprezentativaca!

Sportski direktor Schalke Christian Heidel izjavio je da je veznjak Leon Goretzka već potpisao predugovor  sa Bayernom i da će postati član najvećeg njemačkog kluba na ljeto ove godine.

Bayern doveo

Saga je konačno završena! Leon Goretzka nastaviće svoju karijeru u Minhenu, u ekipi Bayerna. Vijest je danas zvanično potvrdio sportski direktor Šalkea Christian Heidel. Karl-Heinz Rummenigge mu je u četvrtak rekao da je njemački reprezentativac prošao ljekarski pregled i potpisao ugovor koji će stupiti na snagu na ljeto, kada ističe njegov ugovor sa Šalkeom. Stoga, u Minhen dolazi bez naknade.

>> Transfer glasine: Mourinho dovodi igrača Reala, Giroud ostaje u Londonu ali ne u Arsenalu, Peter Crouch pravi senzacijonalan transfer

“Goretzka je potpisao za Bayern, uradili smo sve što smo mogli da ga zadržimo. Sa njim i njegovim agentom smo se dogovorili još na ljeto, ali je želio da sačeka”, priznao je Heidel, dodajući: “Žao nam je što je ovo ovako završeno. Gubimo veoma dobrog igrača. ”

[su_bonus]

Za 22-godišnjeg veznog igrača reprezentacije Njemačke, interesovali su se brojni evropski giganti, a on je, kao i mnogi njemački igrači prije njega odlučio da nastavi karijeru u Bayernu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!