NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Bivši igrač Chelseaja Florent Malouda pronašao novi klub!

ZVANIČNO: Bivši igrač Chelseaja Florent Malouda pronašao novi klub!

Bivši francuski reprezentativac i igrač Chelseaja Florent Malouda danas je potvrđen kao novo pojačanje egipatskog premijerligaša Wadi Deglae.

florent malouda

Malouda je najveći dio svoje karijere proveo u francuskom gigantu Lyonu, te londonskom Chelseaju, a u dresu Lyona je osvajao francusku ligu četiri uzastopna puta.

35-godišnjak je također bio uspješan i na Stamford Bridgeu. Uspio je osvojiti Ligu prvaka 2012. godine, te Premier ligu i tri puta FA Kup. Veznjak, koji je u dresu “plavaca” nastupio 228 puta i postigao 45 golova, u klubu iz zapadnog Londona je proveo šest sezona.

Chelsea je napustio 2013. godine i prešao u turski Trabzonspor, u kojem se zadržao samo jednu sezonu, nakon čega se vratio u domovinu, u Metz.

Zatim je prošlog ljeta iznenadio mnoge nakon što je prešao u indijski Delhy Dynamos, a sada je na listu klubova dodao i egipatski klub Wadi Deglau.

Francuz je jedan od miljenika navijača Chelseaja čak i danas, ali mnogima je čudna njegova odluka o napuštanju europskog nogometa. Njegov novi klun Wadi Degla je trenutno na 13. poziciji u egipatskoj Premier ligi u kojoj se ukupno nalazi 18 klubova, te ga samo osam bodova dijeli od zone ispadanja.

Malouda je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 16 nastupa za Delhi Dynamos u kojima je podijelio osam asistencija suigračima.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!