NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Christian Atsu prešao iz Chelseaja u Malagu!

ZVANIČNO: Christian Atsu prešao iz Chelseaja u Malagu!

Iz Chelseaja je potvrđeno da se krilni napadač Christian Atsu pridružio Malagi na posudbu do kraja sezone.

christian atsu

Za 24-godišnjaka, pored Malage, borili su se i Levante i Rayo Vallecano, ali je tim iz Andaluzije poslao najbolju ponudu za ganskog reprezentativca.

Atsu se pridružio Chelseaju u ljeto 2013. godine, ali još uvijek nije nastupio za prvi tim, a do sada je išao sa posudbe na posudbu. Prvo u Vitesse Arnhem u sezoni 2013/14, zatim u Everton u sezoni 2014/15, da bi prvi dio ove sezone proveo na posudbi u Bournemouthu za koji nije nastupio nijednom.

Atsu će u redovima Malage zamijeniti Marokanca Nordina Amrabata koji je napustio klub ranije u ovom transfer roku i prešao u Watford.

On možda neće biti posljednji igrač Chelseaja koji je napustio klub ovog mjeseca, prema špekulacijama, veznjak Ramires je blizu prelaska u kineski Jiangsu Suning u transferu vrijednom čak 25 miliona funti.

I napadač Loic Remy bi mogao otiđi negdje na posudbu sa Stamford Brdigea, a među zainteresovanim su Crystal Palace i njegov bivši klub Newcastle United, kao i kandidat za titulu Leicester.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!