NaslovnicaVijestiZvanično: De Rossi postao najplaćeniji igrač u Seriji A

Zvanično: De Rossi postao najplaćeniji igrač u Seriji A

Zvanično: De Rossi postao najplaćeniji igrač u Seriji A! Daniele De Rossi, još jedna ikona i novi kapiten AS Rome, uspio se dogovoriti sa čelnicima Rome te je produžio vjernost klubu do 2019. godine. Tada će vjerovatno i završiti karijeru, te će nakon Tottija postati najveća legenda kluba, kluba u kojem je od svojih malih nogu.

De Rossi postao najplaćeniji igrač u Seriji A

Više ili manje je jasno da će novi vođa, nakon odlaska Tottija postati još jedan veteran, 33-godišnji, Daniele De Rossi. On je u prošlosti bio povezivan sa najvećim svjetskim klubovima, bio je jedan od najboljih zadnjih veznih igrača na svijetu, ali ljubav prema Romi je nešto što se ne može platiti novcem. On je produžio ugovor sa Rimskom vučicom, te će u klubu ostati do ljeta 2019. godine.

[su_finale_lige_prvaka_300x250]
“O novom ugovoru smo se dogovorili već prije dvije sedmice, ali o tome nismo htjeli govoriti zbog Tottijeve oproštajne utakmice i zbog poštovanja prema njemu lično. Sačekali smo da sve to prođe, da dođe kraj prvenstva i da o tome informišemo javnost. Nakon odlaska Franceska ne bi bilo fer da sam otišao još i ja. Bio bi to velik udarac za klub.” – rekao je De Rossi.

>> United odbio prvu zvaničnu ponudu za De Geu

On je sa novim ugovorom postao i najplaćeniji igrač u Seriji A, te će godišnje zarađivati 6 miliona eura. On će od naredne sezone Romu predvoditi kao kapiten i sa klubom će pokušati napraviti solidan uspjeh u Ligi prvaka, gdje su se već direktno kvalifikovali.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!