NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Fellaini donio odluku o nastavku karijeru, ovo je klub u kojem...

ZVANIČNO: Fellaini donio odluku o nastavku karijeru, ovo je klub u kojem će igrati naredne godine

Već godinu dana od kako je ušao u zadnju godinu ugovora sa Unitedom, Fellaini je dio glasina koje ga sele iz kluba u klub. Odlični Belgijanac je još uvijek član Manchester Uniteda, a danas je saopštio kako je donio odluku o nastavku karijere koju će saopštiti za nekoliko dana.

Fellaini donio odluku

Marouane Fellaini će odbiti sve ponude, i ipak potpisati novi dvogodišnji ugovor s Manchester Unitedom. Posljednjih mjeseci činilo se neizbježnim da će Belgijanac napustiti Old Trafford na ljeto, ali ipak neće biti tako.

>>ZVANIČNO: Liverpool predstavio pojačanje vrijedno 60 miliona eura!

Sutra će se Maruoane Fellaini boriti sa Engleskom za prvo mjesto u skupini G na Svjetskom prvenstvu, a nogometni klub za koji će nastupati u budućnosti je također iz Engleske. Lokalni mediji izvijestili su kako je Fellaini promijenio svoju odluku. Nakon nekoliko mjeseci odbijanja novog ugovora, dogovorio se na dvogodišnje produženje lojalnosti Manchester Unitedu.

U posljednjim tjednima, Fellainia je povezivan s brojnim europskim klubovima i klubovima iz Kine, međutim, u zadnjoj minuti, United je poboljšao svoju ponudu i pobjedio otpor igrača. Prema novom ugovoru Fellaini će zarađivati 100.000 funti tjedno.

“Znam gdje igrati sljedeću sezonu, a to ne utječe na moje igre na Svjetskom prvenstvu. Ugovor je potpisan, a ja ću javno razgovarati o tome za nekoliko dana”, rekao je Fellaini.

Odlični belgijski reprezentativac  došao je u United 2013. godine iz  Evertona.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!