NaslovnicaVijestiZvanično: Lacazette ipak u Španiji za 40 miliona eura

Zvanično: Lacazette ipak u Španiji za 40 miliona eura

Zvanično: Lacazette ipak u Španiji za 40 milionaeura! Čini se da se saga oko transfera Alexandre Lacazettea privodi kraju. Lyonov napadač već neko vrijeme se spominje kao pojačanje mnogih velikih klubova, a glasine o transferu su se povećale nakon što je izjavio da bi volio napustiti Francusku.

Lacazette ipak u Španiji

Nakon odličnih partija u francuskoj ligi ali i u Europa ligi, interes za napadača Lyona izrazili su posrnuli velikani iz engleske Premier lige, Arsenal i Liverpool. Ali iz Francuske stižu loše vijesti za Arsenal i Liverpool.

>> Marca: Mbappe rekao “da” Real Madridu

Lacazette je odlučio pridružiti se Atletico Madridu prenosi RMC Sport. Prema izvješćima, pregovori su u završnoj fazi te se ubrzo očekuje potpis ovog dvadeset petogodišnjeg francuskog napadača. On bi na kraju sezone trebao preći u Atletico u transferu vrijednom 40 miliona eura.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Nakon što je ove sezone postigao 24 gola, Lacazette je tražena roba u svijetu nogometa. Interesovanje za njega, pored Arsenala i Liverpoola pokazala je i Borussia Dortmund, koja će kako stvari stoje na kraju sezone ostati bez Aubameyanga. Inače, Atletico još uvijek ima zabranu za potpis novih igrača, ali su žalili na suspenziju, te će od ljeta zabrana vjerovatno biti ukinuta.

Sa ovim transferom, odlazak Griezmanna je sve izvijesniji. Manchester se spominje kao nova destinacija francuza i sve su prilike da ćemo Griezmanna od naredne sezone gledati na Old Traffordu, a Atletico bi u vidu Lacazetta dobio više nego odličnu zamjenu.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!