NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Liverpool predstavio pojačanje vrijedno 60 miliona eura!

ZVANIČNO: Liverpool predstavio pojačanje vrijedno 60 miliona eura!

Engleski velikan Liverpool u narednu sezonu ulazi još jači i konkurentniji, te je jasno da će im glavni cilj biti titula prvaka Engleske. Danas su u Liverpoolu zvanično predstavili igrača kojeg su potpisali još prošlog avgusta.

Liverpool predstavio pojačanje

Engleski gigant, Liverpool, danas je predstavio igrača čiji je transfer dogovoren u kolovozu prošle godine. Gvinejac Naby Keita službeno će 1. srpnja postati novi član trenutnih europskih viceprvaka sa kojim su, prema službenoj internetskoj stranici kluba, potpisali “dugoročni ugovor”.

>> GOTOVO JE: Pojačanje od 176 milijuna funti stiže na Santiago Bernabeu!

„Kad vidite kakva velika imana su ovdje igrala prošle sezone, sam sam htio biti dio toga. Želim da Liverpool ponovi sličnu sezonu samo još malo bolju. Ja sam izabrao Liverpool, jer sam ih često gledao i razgovarao sam s Sadio Maneom, koji mi je mnogo toga rekao, razgovarao sam s trenerom koji mi je predstavio projekt i zato sam jako motiviran “, rekla je Keita.

Keita će nosti dres s brojem osam, što je vrlo velika čast, jer nakon što je Steven Gerrard otišao u mirovinu 2015. godine ovaj broj nije nosio ni jedan drugi igrač u klubu. Keita je priznao da je jako uzbuđen kada je prošle godine dobio od Gerrarda dres.

„To je bio nevjerojatan dan za mene. Kad mi je Steven Gerrard predao dres, to je za mene veliko iznenađenje, jer to nisam očekivao. Kad je došao u sobu, pogledao sam ga i pomislio ‘wow’, jer on je prava legenda, on je netko koga sam uvijek poštovao, davao je sve od sebe na terenu i netko tko se ovdje obožava. Ako dobijete majicu od nekoga poput njega, niste je dobili da se igrate s njom. To mi je velika motivacija. Ja ću naporno raditi i pokušati biti uspješan kao i on “, rekao je Keita.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!