NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Lyon doveo OGROMNO pojačanje u napadu!

ZVANIČNO: Lyon doveo OGROMNO pojačanje u napadu!

Francuski div Lyon zadnjeg dana transfer roka uspio je odlazak Mariana Diaza u Real Madrid zamijeniti 22-godišnjim Moussom Dembeleom za koje je škotskim prvacima isplatio čak 22 milijuna eura odštete.

fekir u arsenal

U Lyonu su u posljednjem danu transfer roka objavili potpis dva nova igrača. Obje kupnje su investicije za budućnost – jedna za dugoročno, druga također i za kratkoročno. Napadački dio tima pojačali su 18-godišnjim krilnim igračem Bresta Lenny Pintorom, za kojeg je na tržištu vladalo veliko zanimanje od velikih klubova, novo okrunjenog napadača Real Madrida Mariana Diaz naslijedio je 22-godišnji Francuz Moussa Dembélé, koji je stigao u Lyon iz Celtica.

>> NAPOKON OTKRIVENO: Perez otkrio razlog zbog kojeg je PROPAO transfer Modrića u Inter!

Nakon što se Celtic nije uspio kvalificirati u Ligu prvaka, postalo je jasno da škotski prvaci njihove najveće zvijezde ne mogu zadržati u svojim redovima. Tu se pojavio Lyon i s ponudom od 22 milijuna eura uvjerio upravu kluba iz Glasgowa da ga prodaju, a Dembélé je sa svojim novim poslodavcima sinoć sklopio ugovor na pet godina.

[su_bet365_100bonus]

Dembélé je mlada zvijezda francuskog nogometa a u posljednje dvije sezone u majici Celtica u 91 utakmici upisao je 51 pogodak te upisao 18 asistencija. Celtic je s njim mnogo dobro poslovao, jer je odveden bez odštete iz od tada engleskog drugoligaša Fulhama prije dvije godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!