NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Manchester City potpisao dugo priželjkivano pojačanje od 60 milijuna funti!

ZVANIČNO: Manchester City potpisao dugo priželjkivano pojačanje od 60 milijuna funti!

Zvanično je objavljeno da je Manchester City potpisao dugo priželjkivano pojačanje. Riyad Mahrez je uvjeren da može odvesti svoju igru na drugu razinu nakon što se konačno pridružio Manchester Cityju iz Leicestera.

ZVANIČNO

Alžirac ima 27 godina i bio je dugoročni cilj Cityja i preselio se u šampione Premier lige na petogodišnji ugovor.

Uvjeti transfera nisu otkriveni u utorak navečer, ali transfer naknada je u regiji od 60 milijuna funti. Leicester je u priopćenju rekao da je sporazum bio klubski rekord.

[su_bet365_koeficijenti]

“Drago mi je što sam se pridružio Cityju, a momčad je igrala dobar nogomet pod vodstvom Pep Guardiole. Gledanje iz daljine je bilo zadovoljstvo”, rekao je Mahrez na zvaničnoj stranici.

“Pep se zalaže za igranje napadačkog nogometa, što je savršeno za mene, a prošle godine su bili nevjerojatni. Redefinirali su englesku igru i htio sam biti dio toga.”

[su_bet365_100bonus]

“Misim da možemo biti uspješniji tijekom sljedećih godina i vjerujem da se moja igra može razviti pod vodstovm Pepa Guardiole.”

Leicester je odbacio ponudu Manchester Cityja koja je iznosila 50 milijuna plus Patrick Roberts koji vrijedi 15 milijuna funti u siječnju, a Mahrez je propustio dvije utakmice tijekom te sage.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!