NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Monaco doveo brazilskog defanzivca Jemersona!

ZVANIČNO: Monaco doveo brazilskog defanzivca Jemersona!

Iz Monaca su potvrdili da je završen transfer Brazilca Jemersona iz Atletico Mineira.

jemerson

23-godišnjak je potpisao petogodišnji ugovor sa francuskim klubom, a cijena transfera je oko deset miliona eura. Centralni defanzivac je oduševljen prelaskom u klub koji se bori za plasman u Ligu prvaka.

“Jako sam ponosan jer sam potpisao za AS Monaco”, rekao je za zvaničnu klupsku stranicu.

“Ovo je veliki klub sa dosta sjajnih igrača koji su prošli kroz klub, a nadam se da ću i ja biti jedan od njih. Želim pomoći timu da ostvari zacrtane ciljeve što je brže moguće, pogotovo plasman u Ligu prvaka. Namjeravam dati sve od sebe za Monacov dres.”

Monacov sportski direktor Vadim Vasilyev je dodao: “Vrlo smo ponosni zbog dolaska Jemersona, mladog brazilskog defanzivca kojeg smo pratili redovno. Imamo puno povjerenja u njega. On će imati priliku da se još razvije u AS Monacu, a sigurni smo da će uskoro pokazati i sve svoje kvalitete.”

Jemerson, koji je u novembru prošle godine dobio i prvi poziv za reprezentaciju Brazila, proveo je šest godina u Atletico Madridu nakon što je u klub stigao iz Confiance.

[su_williamhill_bet10get20_veliki]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!