NaslovnicaVijestiZvanično: Monaco doveo veliko pojačanje

Zvanično: Monaco doveo veliko pojačanje

Zvanično: Monaco doveo veliko pojačanje! 20-godišnjak koji je bio na meti velikih evropskih klubova, na kraju je završio u Kneževini. Najbrži a vjerovatno i najbolji klub za Tielemansov daljni razvoj je Monaco, tako da toliko ne treba čuditi ovaj transfer, čija je vrijednost 25 miliona eura.

Zvanično: Monaco doveo veliko pojačanje

Monaco, iza kojeeg je sjajna sezona koju su okrunisali naslovom francuskog prvaka, a prije toga su igralu i u olufinalu Lige prvaka, već se pojačava za narednu sezonu. Pored primarnog cilja da zadrže najveću zvijezdu kluba Kylian Mbappea, čelnici Monaca marljivo rade na tome da pojačaju ekipu za narednu sezonu a i za budućnost, jer Tielemans ima svega 20. godina.

20-godišjni reprezentativac Belgije kojeg su u svojim redovima željeli mnogi velikani, prije svih Manchester United, završio je u Monacu. Vrijednost transfera je 25 miliona eura, a potpisao je ugovor na 5 godina.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Monaco je klub sa ambicioznim projektom. Mnogo pozornosti su usmjerili na razvoj mladih igrača. Puno lijepih stvari o klubu sam čuo od Yannicka Carrasca te sam sa na kraju odlučio da potpišem ugovor. Stvarno sam sretan što sam ovdje i učinit ću sve da opravdam povjerenje uprave kluba i trenera.” – rekao je jučer Tielemans.

>> Upoznajte novo pojačanje Real Madrida

Oduševljenje o novoj kupovini Monaca nije mogao sakriti ni vlasnik kluba Vadim Vasiljev: “Željeli su ga mnogo veći klubovi, a on je izabrao nas. To za nas i naš klub mnogo znači. Njegov dolazak će nam omogućiti da nastavimo sa politikom kluba prema kojoj bitnu ulogu u klubu imaju mladi igrači. Dolazak Tielemansa je dokaz da u narednoj sezoni želimo biti još bolja ekipa.”

Tielemans je sa Anderlechtom igrao polufinale Lige evropa, a u prošloj sezoni za klub iz predgrađa Brisela je postigao 13 golova te je na taj način uveliko pomogao klubu u osvajanju naslova. U klubu je bio od 2013 godine.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!