NaslovnicaVijestiZvanično: Mourinho ponovo kupuje u Dortmundu

Zvanično: Mourinho ponovo kupuje u Dortmundu

Zvanično: Mourinho ponovo kupuje u Dortmundu! Dani Wayne Rooneya su odbrojani u Unitedu. Jose Mourinho više nema strpljenja čekati Rooneya, koji se vraća u formu kroz čitavu sezonu, te će vjerovatno napustiti Old Trafford na kraju sezone. Kao njegova zamjena spominje se zvijezda Dortmunda, Marco Reus.

Mourinho ponovo kupuje u Dortmundu

Manchester United se sprema na veliki transfer na ljeto. Pored napadača koji sigurno stiže u Manchester, Jose Mourinho pokazao je interes i za Marca Reusa. On bi trebao biti zamjena za Rooneya, koji nije miljenik Mourinha, a i ne pruža partije na vrhunskom nivou, te bi trebao napustiti United. Španjolska medijska kuća Don Balon tvrdi da je Mourinho izjavio da je zvijezda Borussije Dortmund idealan igrač za United te idealna zamjena za kapitena Rooneya.

[su_bet365_live_koeficijenti]

Atletico Madrid također želi potpisati 27-godišnjeg igrača Dortmunda koji je posljednjih godina povezivan s prelascima u Premier ligu, prije svega u Manchester. Marco Reus, koji je rodjen u Dortmundu, mogao bi unijeti svježinu i brzinu u poprilično trom i spor sastav Uniteda, koji ove sezone muku muči sa svježinom ali i realizacijom.

Sport: Coutinho rekao “da” Barceloni

Transferi na Old Trafford sa Westflen stadiona nisu ništa novo. Manchester ima dobre odnose sa Dortmundom, a ranije su Shinji Kagawa i Henrikh Mkhitaryan napustili Dortmund kako bi se pridružili Unitedu. Kagawa se nije najbolje snašao te se je vratio upravo u Dortmund, a Mkhitaryan je još uvijek u Unitedu i njegove prave partije se očekuju naredne sezone.

Reus se tek vratio na terene nakon ozlijede koju je zadobio u novembru, ali bez obzira na sve, on je uspio postići 11 golova i upisati 8 asistencija u svim takmičenjima ove godine.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!