NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Najbogatiji nogometaš na svijetu će igrati u La Ligi!

ZVANIČNO: Najbogatiji nogometaš na svijetu će igrati u La Ligi!

Bez obzira na to što mu u proizvodnoj industriji cvijeta posao i što svake godine ostvaruje milijardske dobiti, ovaj nekadašnji nogometaš Milana i Arsenala, dokazuje da mu nogomet prije svega predstavlja veliku ljubav i veliko zadovoljstvo. Mathieu Flamini će tako do kraja sezone nastupati u La Ligi kao nogometaš Getafea.

Najbogatiji nogometaš

Iskusni francuski veznjak Mathieu Flamini će nakon francuske Ligue 1 (Marseille), engleske Premier lige (Arsenal, Crystal Palace) i talijanske Serie A (Milano) nastupiti još u španjolskoj Primeri Division, koja će se za razliku od njegovih prijašnjih iskustava u najjačim prvenstvima igrati za ekipu koja ne dolazi iz samog vrha španskog nogometa.  Flamini će do kraja sezone nastupati za Getafe, koji se ove sezone nalazi negdje na sredini tabele.

>> OGROMNO POVEĆANJE PLATE: Cristiano Ronaldo potpisuje novi ugovor sa Real Madridom

Flamini ne mora nužno igrati nogomet, barem ne iz egzistencijalnih razloga. Već je u klubovima kao što su Arsenal i Milan zaradio cifre o kojima obični smrtnici mogu samo sanjati, a kašika mu je pala u med u jesen 2008. godine, kada je, zajedno sa svojim poslovnim partnerima osnovao tvrtku Granato Pasquale GFBiochemicals.

Tvrtka je specijalizirana je za proizvodnju t.i. levulinske kiseline, koja se u nekim industrijama, već koristi kao zamjena za ulje, osim toga, katalogizirana je kao jedna od 12 molekula, koja će pomoći u očuvanju i razvoju čišćeg i zdravijeg planeta.

[su_bonus]

Tvrtka je do 2008. godine zabilježila nevjerojatan rast te joj se danas procjenjuje vrijednos, u izvještaju renomiranih revizorskih kuća, kao što je KPMG,  od 30 milijardi američkih dolara.  Flamini je tako ovim potezom svima pokazao da je neko ko ne igra nogomet zbog novca, već da mu nogomet predstavlja ljubav i zadovoljstvo. A kome ne bi kada znaš da iza sebe imaš tvrtku od 30 milijardi dolara…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!