NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Navijači Arsenala mogu odahnuti! Ozil produžio ugovor sa Topnicima do 2021....

ZVANIČNO: Navijači Arsenala mogu odahnuti! Ozil produžio ugovor sa Topnicima do 2021. godine!

Arsenal je u zadnjoj utakmici Premier lige poražen na gostovanju u Swanseaju i to je trebao i mogao biti poraz koji je prelio čašu, no sada, nakon završetka transfer roka, izgleda da za Arsenal dolaze bolji dani. U klub je stigao napadač svjetske klase a sa klubom je produžio ugovor njihov vjerovatno najbolji igrač, Mesut Ozil!

Ozil produžio ugovor

Kako sada stvari stoje, za Arsenal dolaze bolji dani! Pierre-Emerick Aubameyang stigao je u klub za odromni iznos od 63,75 milijuna eura, što je ujedno i najveća cifra koju je Arsenala ikada izdvojio za jednog nogometaša ali dolazak Gabonaca trenutno nije najveća i najbolja vijest za navijače Londonskog kluba.

>> POZNAT RAZLOG: Zašto je Manchester United odustao od dovođenja Mesuta Ozila

Vijest koja će više razveseliti i obradovati navijače Arsenala je ta da je njemački reprezentativac Mesut Özil produžio ugovor sa Topnicima za još tri i pol godine te će u Arsenalu ostatisve do ljeta 2021. godine. Ozilu je na kraju ove sezone isticao ugovor te bi inače postao slobodan igrač i mogao bi napustiti klub bez naknade.

[su_bonus]

Özil je ipak odlučio da unatoč tri ponude, ostane odan Arsenu Wengeru i Topnicima. Za njega su ozbiljno bili zagrijani Manchetser United, PSG i jedan od bogatih kineskih klubova. Njemački veznjak nije krenuo stopama Sancheza,  koji je otišao u United, nego je ostao u klubu i postao najskuplje plaćeni nogometaš u povijesti kluba u kojem će prema novom ugovoru zarađivati 350.000 funti sedmično.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!