NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Nekadašnja zvijezda i legenda Juventusa se vraća u klub!

ZVANIČNO: Nekadašnja zvijezda i legenda Juventusa se vraća u klub!

Ekipa Juventusa trenutno je možda i najjača ekipa na svijetu a ono čime se u ovom klubu mogu pohvaliti je organizacija kluba koja je godinama na vrhunskom nivou a koja u zadnje vrijeme dobija jednu drugu dimenziju.

David Trezeguet jedan je od bivših nogometnih zvijezda i dugogodišnji član torinskog Juventusa. Ovaj Francuz drži nekoliko rekorda u Staroj dami a sada se nekoliko godina nakon završetka karijere ponovo vratio u ovaj klub.

>> ALISSON BECKER PRIZNAO: Samo ta dva golmana su bolja od mene u ovom trenutku!

Juventus i David Trezeguet tako su ponovo udružili snagu. Sljedeće tri godine ovaj nekada sjajni nogometaš će služiti kao veleposlanik torinskog kluba. Na kraju svoje izuzetno bogate i uspješne nogometne karijere, Trezeguet je bio i igrač i predsjednik ekipe legendi Juventusa, a sada će se brinuti za ugled ovog kluba diljem svijeta.

“Srce navijača zagrijavao je 11 sezona u dresu s brojem 17. Sa postignutim 171 golom za Juventus, on je najbolji inozemni strijelac kluba u povijesti. Sa nama je osvojio mnogo trofeja, uvijek je bio uzor na terenu i izvan njega i kao takav će biti pravi izbor na poziciji ambasadora našeg kluba. David Trezeguet je pravi simbol i legenda Juventusa”, napisali su između ostalog na oficijalnoj stranici Juventusa.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!