NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Nikola Kalinić potpisao za novi klub!

ZVANIČNO: Nikola Kalinić potpisao za novi klub!

Atletico Madrid i AC Milan potvrdili su na svojim zvaničnim web stranicama transfer hrvatskog napadača Nikole Kalinića, koji će se u glavnom gradu Španiji pridružiti koloniji nogometaša sa naših prostora. U klubu su trenutno Stefan Savić i Jan Oblak.
nikolu kalinica

Najavljeni i očekivani transfer hrvatskog napadača Nikole Kalinića je konačno i realizovan. AC Milan je transfer potvrdio na svojoj internetskoj stranici, a bivši nogometaš Hajduka za godinu danan provedenih u Milanu nije ostavio onakav pečat koji se od njega očekivao.
Transfer je također potvrdio madridski Atletico, dodajući kako su dogovorili s 30-godišnjim nogometašem saradnju na sljedeće tri godine. Njemu će glavna kokurencija u napadu biti Griezmann i Diego Costa, a s obzirom na rotacije Simeonea, za njega neće nedostajati minuta na terenu.
[su_casino]

Atletico je za transfer Kalinića izdvojio 15 milijuna eura. Kalinić je prije Milana nosio još dresove Fiorentine gdje je pružao možda i najbolje partije, a prije toga je nastupao još za Dnipro, Blackburn i Hajduk gdje je i počeo svoju karijeru.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!