NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Njemačka proglasila najboljeg igrača za 2017. godinu, izbor će vas iznenaditi

ZVANIČNO: Njemačka proglasila najboljeg igrača za 2017. godinu, izbor će vas iznenaditi

Nogometni savez Njemačke je odabrao najbolje igrače za 2017. godinu. Konkurencija za prvo mjesto je bila velika, a na kraju pobjedu je odnio igrač koji će u budućnosti biti nosioc Njemačke reprezentacije ali i minhenskog Bayerna, igrač koji pokriva skoro sve pozicije u odbrani i sredini terena – Joshua Kimmich.

Njemačka proglasila najboljeg

Joshua Kimmich proglašen je najboljim igračem aktualnih svjetskih prvaka za 2017. godinu u velikoj anketi Njemačke nogometne federacije (DFB).

Njemački nogometni savez (DFB) svake godine na svojim internetskim stranicama i društvenim mrežama organizira veliku anketu u kojoj navijači mogu izabrati najbolje igrače u protekloj kalendarskoj godini. U posljednjih šest godina, pet puta je nagrađen  Mesut Özil, a 2017., najviše glasova je dobio biser Bayerna i dugoročni nasljednik Philipp Lahm u „elfu” Joshua Kimmich.

>> Transfer glasine: Još jedan Premierligaš želi Balea, Chelsea želi igrača Bayerna, Džeko dogovorio sve sa novim klubom

22-godišnji Kimmich je dobio  više od 20.000 glasova u anketi, ostavljajući Juliana Draxlera, Marc-Andre i Stegena iza sebe na drugom i trećem mjestu.

[su_bonus]

U 2017. godini, njemački trener Joachim Löw u Elfu je isprobao veći broj mladih nogometaša, tako da nagrada nije otišla u ruke nekih velikih zvijezda njemačke reprezentacije poput spomenutog Özila, Mats Hummelsa, Thomas Müllera i Toni Kroosa, jer u 2017. godini reprezentacija Njemačke nije odigrala veliki broj važnih utakmica, a s obzirom na Mundijal ove godine, izbor za 2018. bi mogao biti drugačiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!