NaslovnicaVijestiZVANIČNO: PSG doveo bivšeg igrača Reala i Arsenala!

ZVANIČNO: PSG doveo bivšeg igrača Reala i Arsenala!

I napokon smo dočekali neki transfer i iz prijestonice Francuske. Bogati vlasnici PSG-a odlučili su na želju trenera Unai Emerya dovesti iskuno pojačanje u sredini terena, bivšeg igrača Real Madrida, Arsenala i Chelseaja, Lassa Diarru!

PSG doveo

Div iz Pariza, Paris Saint Germain, službeno je objavio potpisivanje ugovora s 32-godišnjim francuskim veznjakom Lass Diarrom koji će igrati na Parku prinčeva do juna 2019. godine. Tako je francuski gigant Paris Saint Germain, nakon dviju bombastičnih kupnji, Neymara i Kylian Mbappea, pronašao su novo pojačanje na tržištu slobodnih igrača.

>> Zatišje pred buru? City na kraju transfer roka troši preko 100 miliona eura na dva igrača!

U Pariz se seli 32-godišnji veznjak Lassana Diarra, koji će vjerojatno biti jedna od središnjih figura francuskog prvenstva, jer je u prošlosti imao istaknutu ulogu u timu Marseille prije odlaska u Ujedinjene arapske emirate.

[su_live_koeficijenti]

PSG je potpisao ugovor s Diarrom do kraja naredne sezone a Unai Emery besplatno je dobio igrača koji će proširiti konkurenciju u već moćnoj sredini terena PSG-a.

[su_bonus]

Diarra ima mnogo iskustva u igranju na najvećoj razini u evropskom nogometu, budući da je prije povratka u Francusku bio član Arsenala, Chelseaja i Reala iz Madrida. Na taj način će Diarra donijeti dodatno iskustvo ekipi i pokušati izboriti nastup na Mundijalu u Rusiji.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!