NaslovnicaVijestiZVANIČNO: Real Madrid doveo "ATOMSKOG"napadača koji je u prošloj sezoni ZABIO 24...

ZVANIČNO: Real Madrid doveo “ATOMSKOG”napadača koji je u prošloj sezoni ZABIO 24 pogodka!

Vodstvo Real Madrida ozvaničilo je potpis  ugovora s napadačem koji je u prošloj sezoni zabio čak 24 pogodka. Naime riječ je o Raulu de Tomasu koji je u drugoj španjolskoj ligi nastupao za Rayo Vallecano kao posuđen nogometaš Galaktikosa.

Real Madrid doveo

Real Madrid će imati novog napadača u narednoj sezoni, koji je još uvijek velika nepoznanica evropskog nogometa. Riječ je o 23-godišnjem Raulu de Tomasu, koji je prošle sezone kao posuđen član rezervne ekipe Reala igrao za Rayo Vallecano, a u drugoj španjolskoj ligi je postigao čak 24 pogodka. Interes za njega je pokazalo i nekoliko klubova iz prve španjolske liga, među njima je čak bila i Valencia. On će tako član prve ekipe Reala biti sve do ljeta 2023. godine.

>> Neočekivan PREOKRET Gigi Buffona: Ne ide u PSG, ovo je njegova najnovija odluka!

„Svi mi imamo snove … Moj je počeo sa osam godina, kad sam bio dijete i kada sam prvi prošao kroz vrata ovog kluba. Svakim korakom u ovom klubu sam bio bliže mom velikom snu: Da postanem igrač  Real Madrida. Real je više od kluba. Hala Madrid! ” napisao je de Tomas.

[su_bet365_100_bonus]

De Tomas će vjerovatno u ekipi preuzeti mjesto Borje Mayorala, koji u prošloj sezoni nije opravdao očekivanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!