NaslovnicaVijestiZVIJEZDA ARSENALA ODLAZI U BESPLATNOM TRANSFERU: Pravi mjesto za jednog od najboljih...

ZVIJEZDA ARSENALA ODLAZI U BESPLATNOM TRANSFERU: Pravi mjesto za jednog od najboljih mladih talenata na svijetu!

Zvijezda Arsenala odlazi u Besplatnom transferu i pravi mjesto za jednog od najboljih mladih talenata na svijetu! Arsenalov menadžer Unai Emery navodno je spreman dopustiti da Danny Welbeck napusti klub u besplatnom transferu kako bi se osiguralo mjesto za nova pojačanja i za Reese Nelsona koji je u odličnoj formi.

Zvijezda Arsenala odlazi

Tinejdžerski krilni igrač bio je u vrhunskoj formi otkako je došao u Bundesligu, točnije Hoffenheim na posudbu ovog ljeta, dok izgleda kao jedan od najuzbudljivijih mladih talenata u engleskom nogometu.

Nije iznenađenje, ali ovo izgleda kao da će Nelson u sljedećoj sezoni dobiti priliku u prvoj momčadi, a Welbeck će biti igrač koji će napustiti ekipu, jer mu neće biti ponuđen novi ugovor, navodi Times.

Arsenalovi navijači vjerojatno će prepoznati dobar potez Emeryja sa Welbeckom koji naporno radi i bit će pouzdana rezervna opcija, ali sigurno nije jedan od najboljih igrača na svijetu.

Topnici će morati da pucaju više ako žele da se vrate kao ozbiljan kandidat za naslove u svakom natjecanju, a Nelson izgleda mladi talenat koji će dostići vrh.

18-godišnjak sigurno ima veći talenat od Welbecka koji je podložan ozljedama, a izgleda da je učinio dovoljno da uvjeri Emeryja da je spreman da bude u njegovim planovima za budućnost.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!