NaslovnicaVijestiZvijezda Atletico Madrida priznala kako bi mogla napustiti klub

Zvijezda Atletico Madrida priznala kako bi mogla napustiti klub

Zvijezda Atletico Madrida i jedan od najboljih golmana na svijetu, Jan Oblak, priznao je kako nije siguran što će se dogoditi sljedeće sezone s obzirom da nije dobio ponudu za produženje ugovora u svom trenutnom klubu.

Oblak napušta Atletico

Reprezentativac Slovenije, koji je čak 86 puta sačuvao mrežu netaknutom u ukupno 149 odigranih utakmica otkako je stigao u španjolsku prijestolnicu iz Benfice 2014. godine, navodno je meta Paris Saint-Germaina, Arsenala i Liverpoola.

[su_bbworld]

Pored navedenih, interes su pokazivali i Chelsea, kao i Manchester United. Njegovi suigrači Antoine Griezmann, Koke i Saul Niguez su potpisali nove dugogodišnje ugovore prošlog ljeta, ali on još uvijek ne.

U izjavi za slovenske novine Ekipa, 25-godišnjak je rekao: “Što se tiče novog ugovora sa Atletico Madridom, mogu vam reći samo jednu stvar, još uvijek nema ništa novo. Znam da se puno stvari pisalo o tome kako je sve dogovoreno, kao i da neće biti novog ugovora. Jedina sigurna stvar je da nije bilo nikakve ponude. Trenutno sam pod ugovorom koji sam potpisao prije dvije i pol godine, uskoro ćemo znati što je Atleticov plan. Teško je govoriti o tome što će se dogoditi sutra, a još je teže reći što će se dogoditi sljedeće sezone.”

[su_bonus]

Ranije ovog tjedna, njemački mediji su objavili kako skauti ‘Jorgandžija’ i Chelseaja prate golmana RB Leipziga i mađarskog reprezentativca Peter Gulascija, koji je primio 34 gola u 26 utakmica ove sezone u Bundesligi, što dodatno potvrđuje mogućnost odlaska Oblaka sljedećeg ljeta.

Pored Oblaka, još uvijek nije poznata ni budućnost napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna, koji se već nekoliko mjeseci povezuje sa prelaskom u Barcelonu. Navodno, francuski reprezentativac je već sve dogovorio sa katalonskim klubom, koji će aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od oko 100 miliona eura sljedećeg ljeta, te će se tako na Camp Nouu pridružiti suigračima iz reprezentacije Samuelu Umtitiju i Lucasu Digneu. On je u posljednjih nekoliko tjedana u sjajnoj formi, a ove sezone je postigao 23 gola i podijelio 13 asistenciaj u ukupno 38 nastupa u svim takmičenjima.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!