NaslovnicaVijestiZvijezda Barcelone predviđa: Tko će osvojiti Ligu prvaka ove sezone?

Zvijezda Barcelone predviđa: Tko će osvojiti Ligu prvaka ove sezone?

Zvijezda Barcelone predviđa, tko će osvojiti Ligu prvaka ove sezone? Pep Guardiola je stvorio neka cijeloživotna prijateljstva tijekom njegovog četverogodišnjeg boravka u Barceloni i bio je vrlo cijenjen od većine igrača na Camp Nou – s izuzetkom Zlatana Ibrahimovića.

Zvijezda Barcelone

A kada je Španjolac izvukao Barcelonu u istoj skupini sa njegovim novim klubom Manchester Cityjem, to je dalo povoda da igrači i navijači progovore.

Jedan od bivših igrača Pepa Guardiole u Barceloni, Andres Iniesta, bio je bitan dio vrlo uspješne ekipe Barcelone, koja je osvojila 15 velikih trofeja u samo četiri godine, uključujući i tri naslova La Lige, tri super kupa, dva kupa Kralja, dva klupska Svjetska kupa i Ligu prvaka dva puta.

32-godišnjak je uvjeren da će Guardiola moći ponoviti isti uspjeh koji je imao u Barceloni, a nedavno i u Bayernu u Bundesligi, u svom novom klubu Manchester Cityju u narednim sezonama.

[su_euro_soccer_bonus]

No, kada je dobio priliku u Ligi prvaka da se vrati u Barcelonu, gdje je njegova menadžerska karijera i započela, veznjak Andres Iniesta vjeruje da će u Premier ligi biti velika borba ove sezone, a City i Guardiola bi čak mogli imati veliki utjecaj na to da trofej Lige prvaka ne stigne na Camp Nou ove sezone.

Kao što je izvjestio Manchester Evening News, Iniesta je rekao: “Ono što je Pep učinio za Barcelonu će uvijek biti zapamćeno, ali on je trener Manchester Cityja sada – i vjerujem da sa njihovom kvalitetom i pod vodstvom Guardiole taj klub stići daleko u Ligi prvaka ove sezone.”

Kao i Iniesta, Manchester Cityjevi navijači očekuju da će Guardiola imati veliki utjecaj na njihov uspjeh u Ligi prvaka ove sezone, dok su prošle sezone stigli do polufinala.

screenshot_17

UPLATI!
[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!