NaslovnicaVijestiZvijezda Bayerna na ljeto napušta klub

Zvijezda Bayerna na ljeto napušta klub

Zvijezda Bayerna na ljeto napušta klub? Došao je na velika vrata ali nije ispunio očekivanja. U prošloj sezoni bio je jedan od najboljih igrača, ali ove godine igra neprepoznatljivo. Navijači Bayerna vjerovatno već znaju o kome je riječ.

Zvijezda Bayerna na ljeto napušta klub

Douglas Costa igra sezonu za zaborav. Krilni brazilski nogometaš nikako da se ukopi u sistem Carla Ancelottija i sve su šanse da mu je ovo zadnja sezona u ekipi. Statistika i nije toliko loša, sedam golova i devet asistencija, na 31. utakmici je solidna brojka, ali u onim najvećim utakmicama sezone Costa je bio nevidljiv.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

On je u Bayern stigao 2015 godine za 30 miliona eura iz Shakhtar Donetska,  ugovorom je vezan do 2020 godine a u Munchenu ne bi imali ništa protiv da gaprodaju ovo ljeto. U prvom redu za njegove usluge čekaju italijanski velikan Juventus, i londonski Tottenham. Prošli mjesec je brazilac otvoreno tražio povećanje plate, čak je imao i javni sukob sa predsjednikom kluba Uli Hoenessom koji je tada prekinuo sve pregovore o novom ugovoru.

>> KINEZI DIEGU COSTI POMUTILI RAZUM

Brazilac je nezadovoljan, njegov učinak ne zadovoljava potrebe Bayerna, veliki klubovi stoje u redu za njegove usluge idealan scenarijo za transfer. Da li zvijezda Bayerna na ljeto napušta klub, ostaje nam da vidimo.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!