NaslovnicaVijestiZvijezda Bayerna na Mourinhovom radaru: Pokušat će sve da ga dovede na...

Zvijezda Bayerna na Mourinhovom radaru: Pokušat će sve da ga dovede na Old Trafford

Dobivate dojam da će ovo biti jedno vrlo važno ljeto što se tiče Manchester Uniteda. United će završiti iza Manchester Cityja u ligi, gdje ove sezone nisu bili u mogućnosti da se natječu sa svojim gradskim rivalima.

Zvijezda Bayerna

Sada Jose Mourinho traži pojačanje kako bi se osiguralo da se ova sezona ne ponovi i sljedeće. Zapravo, već su počeli raditi upravo to, sa dolaskom Alexis Sancheza u zimskom prijelaznom roku.

I uprkos zimskom prijelaznom roku koji se zatvorio, Mourinho je već identificirao jednog igrača kojeg želi potpisati na ljeto.

Menadžer to nije tajio i želi kupiti veznjaka, sa Michael Carrickom koji će se povući iz nogometa i Marouane Fellainiom čija budućnost visi u zraku.

“Mislim da nam se u napadu vrlo teško poboljšati”, priznao je Mourinho.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Gdje ćemo dobiti bolju kombinaciju igrača od one koju trenutno imamo? Ne možemo kupiti Cristiana Ronalda ili Messija. To su najbolji igrači posljednjeg desetljeća. Gdje možemo naći bolje igrače od Mate, Martiala, Lingarda, Rashforda, Sancheza i Lukakua? Dakle, u napadu imamo nevjerojatnu skupinu igrača. U veznom redu, Michael Carrick neće biti broj 16.

“Tko će biti tu umjesto Carricka sljedeće sezone, gubimo igrača. Vezni red je taj gdje se moramo poboljšati, ali dovesti igrača koji će da nadoknadi i popuni mjesto Michael Carricka.”

“Ako Fellaini napusti klub, imamo dvije praznine, pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. Ali u vezi sa Fellainijem, dobro je što želi ostati sa nama i želimo da ostane, pa ćemo vidjeti.”

Ali tko će biti taj veznjak kojeg će Mourinho dovesti na ljeto?

Pa, prema Manchester Evening Newsu, to će biti Arturo Vidal. Izvješćuju da je Mourinho identificirao zvijezdu Bayern Munchena kao idealnu zamjenu za Carricka i želi dodati još zrelosti u svoju momčad.

[su_bonus]

30-godišnjaku bi moglo biti dopušteno da napusti Bavarce dolaskom Leon Goretske u besplatnom transferu.

Sa njegovim bivšim igračem iz Juventusa Paul Pogbom i čileanskim reprezentativcom Sanchezom na Old Traffordu, Vidal bi mogao biti na iskušenju da se pridruži Mourinhovoj ekipi.

U izvješću se također navodi da je klub slao skaute u Borussiju Dortmund, kako bi pratili Julian Weigla i Christian Pulisića i imali su na listi i Jorginha iz Napolija. Ali, čini se da je Vidal igrač kojeg Mourinho zaista želi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!