NaslovnicaVijestiZvijezda Bayerna oštro po bivšem treneru Carlu Ancelottiju!

Zvijezda Bayerna oštro po bivšem treneru Carlu Ancelottiju!

Zvijezda Bayerna istakla je da su učestale ozljede njegovih suigrača posledica rada stručnog stožera nekadašnjeg trenera Carla Ancelottija, a ne novog stratega Juppa Heynckesa.

Zvijezda Bayerna

“Brojne ozljede mišića koje imamo nisu rezultat rada u posljednjih par tjedana. Morate pogledati što se radilo na početku sezone, prije dva-tri mjeseca. Vjerojatno ćete tamo pronaći razlog”, kritizirala je bivšeg šefa zvijezda Bayerna.

[su_oglas]

Poljski reprezentativac je priznao da je radio i samostalno.

“Kada vam treninzi u klubu nisu dovoljni, morate trenirati samostalno. Nema druge ako želite biti uspješni”, rekao je napadač Bayerna.

Heynckess otkrio s kojim igračem je veoma teško raditi u Bayernu

Član Schalkea i reprezentativac Njemačke uskoro postaje najplaćeni igrač lige! Saznajte koliko će zarađivati!

Transfer glasine: Arsenal dovodi pojačanje iz Italije, United i City zainteresovani za defanzivca Seville, David Luiz pravi transfer karijere

“Ne smijemo se zavaravati, svaki klub mora na dvije ili tri godine da dovede vrhunskog igrača kako bi osvježio sastav novim kvalitetom. Imamo dobar tim, ali postaje sve stariji.”, rekao je Robert Lewandowski ranije ovog mjeseca u kritičkom osvrtu na klupsku politiku.

Inače, Bayern planira da od ljeta, poslije Svjetskog prvenstva u Rusiji, za trenera imenuje sadašnjeg izbornika reprezentacije Njemačke Joachima Lowa, tvrdi Bild.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Bavarci su se nadali da bi u drugoj sezoni mogli da zadrže iskusnog Juppa Heynckessa, koji se u septembru vratio iz penzije da bi vodio Bajern, ali za sada on odbija takvu mogućnost.

Zato su se okrenuli Lowu, kog su kontaktirali i posle odlaska Carla Ancelottija, ali nije bio spreman da prije Svjetskog prvenstva dođe na Allianz arenu.

Do sada su se kao kandidati za klupu Bayerna spominjali trener Hoffenheima Julian Nagelsmann i Thomas Tuchel.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!