NaslovnicaVijestiZvijezda Bayerna upletena u veliku prevaru: Želio pomoći bolesnom dječaku a na...

Zvijezda Bayerna upletena u veliku prevaru: Želio pomoći bolesnom dječaku a na kraju ispao žrtva!

Robert Lewandowski je velika sportska zvijezda u Poljskoj i jedan je od onih sportaša iz ove zemlje koji zarađuju mnogo novca. Bayernov napadač želio je učiniti nešto dobro za svoje sunarodnjake ali je postao žrtva prevare.

Zvijezda Bayerna upletena

Nogometaš je uplatio točno 23.561 eura na račun, koji je trebao biti namjenjen za dvogodišnjeg dječaka Antsa Rudzka, koji je obolio od raka na oku, a operacija je moguća samo u Sjedinjenim Državama, zbog čega je trebao prikupiti milijun i pol zlota ili više od 350 tisuća eura.

>> Grčki mediji otkrili sastav Grčke za današnju utakmicu

Kampanju je organizirao 23-godišnji Michal Sienicki, prevarant u ovoj priči, koja je očito bila toliko uvjerljiva da je na nju pao i Lewandowski. Sienicki je zapravo izmislio, kako su roditelji dječaka prodali stan i automobil, te da su posudili mnogo novca,  ali im je za operaciju još uvijek nedostajalo gotovo 120 tisuća eura. Sienicki je za ostatak novca otvorio posebni račun, na koji su trebale biti uplaćene ostale donacije, među njima i donacija Lewandowskog.

[su_live_koeficijenti_v2]

Bayernov nogometaš i jedan od najboljih napadača na svijetu uplatio je 100 tisuća zlota, odnosno 23.561 eura, ali onda je shvatio da dječak uopšte ne postoji, te da je cijela priča izmišljena.

Sienickog je policija pronašla i uhitila, a sada se nalazi u pritvoru, a preko svog Facebook profila već je obećao da će se vratiti sav novac koji je uplaćen na račun. Ovaj utorak Lewandowski se također pojavio na poljskom sudu i svjedočio protiv Sienickog kao jedna od žrtava prevare.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!