NaslovnicaVijestiZvijezda Bayerna želi znati kako je to u Arsenalu

Zvijezda Bayerna želi znati kako je to u Arsenalu

Zvijezda Bayerna želi znati kako je to u Arsenalu. Veznjak Bavaraca otkrio je da održava bliske odnose sa kapitenom Topnika Mikel Artetom i priznao je da želi da zna kakav je to život na Emiratesu.

Zvijezda Bayerna želi znati kako je to u Arsenalu

Alonso, koji je prešao na Allianz Arenu u ljeto 2014. godine iz španskih divova Real Madrida, odrastao je sa zvijezdom Topnika u San Sebastianu.

Dvojac se rastao 1997. godine kada je Arteta, koji je bio povezan sa šokantnim transferom u West Ham, pridružio se Barceloni, a Alonso je dospio u Real Sociedad.

Njih dvojca imaju po 34 i 33 godine, suočili su se mnogo puta još kada su igrali za Liverpool i Everton.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Alonso, koji je potpisao ugovor sa Bayernom u decembru, prati karijeru svog starog drugara u Arsenalu i otkrio je da bi volio da igra uz njega na Emiratesu.

“Ja ga vrlo pomno pratim, jer smo u kontaktu oduvijek, od kada je porešao iz Evertona u Arsenal,” rekao je Alonso za službeni YouTube kanal Arsenala.

“Želim da znam kako je to tamo u Arsenalu, on stvarno uživa na Emiratesu.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!