NaslovnicaVijestiZVIJEZDA BELGIJE U REAL MADRIDU: Eden Hazard poslao poruku za 'kraljevski klub'

ZVIJEZDA BELGIJE U REAL MADRIDU: Eden Hazard poslao poruku za ‘kraljevski klub’

Zvijezda Belgije u Real Madridu. Evo što je Eden Hazard izjavio u vezi kraljevskog kluba. Poslao im je poruku ovom izjavom. Belgijski internacionalac nastavlja da bude povezan sa ljetnim transferom u Španjolsku i on nije učinio ništa kako bi obuzdao ove transfer špekuacije.

Zvijezda Belgije

Eden Hazard je odbio predati svoju budućnost Chelseaju i otvorio je vrata za ljetni transfer u Real Madrid rekavši: “Ako me žele kupiti, znaju što trebaju raditi.”

Belgijanac, koji se trenutno nalazi na dužnosti na Svjetskom prvenstvu, već dugo je povezana sa velikim transferom u Santiago Bernabeu.

Navijači sa Stamford Bridgea se nadaju da će prekinuti glasine sa prihvaćanjem novog ugovora, ali još uvijek nije ponuđen taj navodni ugovor za internacionalca Belgije, jer se još uvijek ne zna što će 27-godišnjak odlučiti, ali ova izjava je prevagnula.

[su_live_koeficijenti]

Eden Hazard čeka da vidi što ljeto donosi u Chelseaju prije donošenja odluke o svom sljedećem potezu, sa neizvjesnošću koja pokriva budućnost menadžera Antonio Contea i nekoliko starijih zvijezda kluba, a to ga stavlja u poziciju u kojoj ne može isključiti ništa.

Ponovno upitan o glasinama za prelazak u Real Madrid, dvostruki pobjedin Premier lige je rekao: “Ne želim sada razgovarati o transferu. Pitali ste me toliko puta o tome. Usredotočen sam na Svjetsko prvenstvo.”

“Ali kao što sam već rekao, osvojio sam sve što se može osvojiti u Londonu osim Lige prvaka. Ako sam ovdje u svojoj karijeri, to je zahvaljujući Chelseaju.”

“Bilo bi previše lako reći: Želim otići jer samo ovdje uradio sve. Želio bi prije svega znati što će se dogoditi u klubu sljedeće godine.”

“Čekam da vidim ostaje li trener ili odlazi.”

[su_bonus]

“Ako ostanem, to će biti jer će momčad biti bolja od iduće sezone. Ne želim ostati ako smo manje dobri.”

“Real Madrid me može zanimati, svi to znaju.”

“Ali ako me ovaj klub sutra ne želi, onda ne želim pričati o tome.”

“Ako me žele kupiti, znaju što trebaju da rade.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!