NaslovnicaVijestiZvijezda Borussije Dortmund potvrdila da odlazi iz kluba ovog ljeta

Zvijezda Borussije Dortmund potvrdila da odlazi iz kluba ovog ljeta

Defanzivac Borussije Dortmund Neven Subotić izjavio je da bi mogao napustiti njemački klub ovog ljeta, nakon vrlo male minutaže pod vodstvom novog trenera Thomasa Tuchela.

Zvijezda Borussije Dortmund potvrdila da odlazi iz kluba

Subotić je bio redovan starter pod vodstvom bivšeg trenera Jurgena Kloppa, ali nakon dolaska Tuchela izgubio je mjesto u prvom timu, a povreda ruke krajem sezone je pridonijela njegovom izostanku sa terena.

Tuchel je u većini sezone preferirao štoperski tandem Mats Hummels – Sokratis, što se ispostavilo kao vrlo dobar potez jer su impresionirali.

No, sada kad je poznato da Hummels prelazi u Bayern Munchen ovog ljeta, postoji šansa da će Neven Subotić ponovo dobiti mjesto u prvoj postavi sljedeće sezone, ali 27-godišnjak je sugerirao da bi mogao i napustiti klub, te da još nije odlučio o svojoj budućnosti.

“Nogometaš sam već deset godina, a prošla sezona je prva u kojoj se nisam naigrao”, rekao je srpski reprezentativac za Goal.

“Trebalo mi je malo vremena da prihvatim ovu situaciju. Imali smo fenomenalnu sezonu i trener ne može sve igrače održati sretnima. Ali, ja nisam postao nogometaš da mi plaćaju za grijanje klupe, želim igrati! Ja sam borac.”

“Ja stvarno poštujem klub, suigrače i navijače, ali ćemo morati sjesti i razgovarati o mojoj budućnosti. Moram sačekati i vidjeti što u klubu žele od mene i da li mi to odgovara. To se još nije desilo. Uvijek se pomalo nasmijem transfer špekulacijama. Ponekad to izgleda da drugi znaju više o mojim planovima od mene.”

Subotić je samo šest puta nastupio u bundesligi ove sezone, te imao 48% osvojenih duela, te prosječnu tačnost dodavanja po utakmici od 87%.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!