NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja napušta Stamford Bridge zbog Real Madrida

Zvijezda Chelseaja napušta Stamford Bridge zbog Real Madrida

Zvijezda Chelseaja napušta Stamford Bridge zbog Real Madrida. Chelseajev vratar Thibaut Courtois potaknuo je špekulacije zbog potencijalnog transfera u Real Madrid ovog ljeta, priznavajući da će njegov agent služati bilo kakve ponude od španjolskih divova.

Zvijezda Chelseaja napušta

Real Madrid želi potpisati svog sljedećeg dugoročnog broja jedan u nadolazećem prijelaznom roku, a Chelseajev Courtois i Manchester Unitedov David De Gea se nalaze na vrhu njihove liste.

Nedavni izvještaji iz Španjolske tvrde da su šefovi Los Blancosa favorizirali transfer za 25-godišnjeg Courtoisa, jer vjeruju da će im biti lakše odvesti njega iz Chelseaja nego nastaviti dugu potragu za De Geom.

Vratar Plavaca, koj je proveo tri sezone u Atleticu, već je priznao da je njegovo srce u Madridu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

To je potaknulo glasine za povratkom u Španjolsku sa Real Madridom, ali belgijski čuvar inzistira da su njegove riječi pogrešno prevedene.

Courtois je rekao da je sretan u Chelseaju i otvoren je za novi ugovor na Stamford Bridgeu, s tim da se smatra da klub radi na novom dugoročnom ugovoru za vratara, iako Courtois još uvijek nije potpisao ugovor.

Međutim, priznao je kako će njegov agent poslušati španjolske divove ako dođe do kontakta ovog ljeta.

[su_bet365_app]

Nakon što je odbio da razgovara o transfer špekulacijama sa engleskim novinarima, Courtois je više bio otvoren kada je razgovarao sa španjolskim novinarima, rekavši: “Nisam donio odluku o svojoj budućnosti.”

“Rekao sam da je moje srce u Madridu, jer imam svoje dvoje djece koji žive tamo i to je pogrešno prtumačeno. Ta situacija nije jednostavna za mene.”

“Imam još godinu dana u svom ugovoru, sretan sam i mogu ga produžiti. Ne zaboravljam da me je Chelsea podržavao od početka.”

“Mislim da me neće nazvati Florentino Perez, ali on će nazvati mog agenta koji će ga poslušati.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!