NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja odbila potpisati novi ugovor: Real Madrid spreman da ga otme

Zvijezda Chelseaja odbila potpisati novi ugovor: Real Madrid spreman da ga otme

Vratar Thibaut Courtois je odgodio potpisivanje ugovora sa Chelseajem ranije ove sezone i sada kada se to saznalo Real Madrid se sprema poslati ponudu možda čak i u siječnju.

Zvijezda Chelseaja

Belgijanac, koji je trenutno u Azerbejdžanu, pred Chelseajev susret sa Qarabagom u Ligi prvaka, ima 18 mjeseci u svom trenutnom ugovoru na Stamford Bridgeu i trenutno zarađuje 200.000 funti tjedno.

Međutim, Daily Mirror izvještava da 25-godišnjak želi udvostručiti svoju trenutnu plaću u skladu sa Manchesterovim vratarom Davidom De Geom.

[su_no1forfootball]

I govoreći uoči gostovanja u Ligi prvaka, Courtois je rekao: “Trenutno imamo mnogo utakmica i radije bi da se usredotočim na utakmice i svoje vlastite nastupe.”

“Bit će dovoljno vremena do kraja sezone da razgovaram sa klubom.”

Chelsea želi zadržati Courtoisa, ali nisu napravili niti jednu jedinu ponudu ugovora nakon što je Belgijanac odbio početne uvjete.

Courtois je dodao: “Najvažnija stvar za mene je da dobro obavljam svoj posao u momčadi.”

[su_watch_live_football]

“Što se tiče mog ugovora, to je stvar gdje se Chelsea mora nositi sa mojim agentom. Mislim da nije bilo novih zbivanja.”

Real Madrid je u potrazi za novim vratarom, jer gledaju da zamijene Keylor Navasa, a De Gea i Courtois su na vrhu njihove liste potencijalnih pojačanja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!