NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja potvrdila da bi mogla napustiti klub ovog ljeta

Zvijezda Chelseaja potvrdila da bi mogla napustiti klub ovog ljeta

Jedan od ključnih igrača Chelseaja, Eden Hazard, izjavio je da ne razmišlja o odlasku sa Stamford Bridgea ovog ljeta, ali ukoliko bude morao, učinit će to.

Zvijezda Chelseaja potvrdila da bi mogla napustiti klub

25-godišnji krilni igrač, koji je na Stamford Bridge stigao 2012. godine nakon što je u posljednjoj sezoni u Lilleu postigao 20 golova u 38 utakmica, u posljednje vrijeme je povezivan sa prelaskom u francuskog prvaka Paris Saint Germain.

No, s obzirom da su mu preostale još četiri godine ugovora sa Plavcima, belgijski reprezentativac je dao do znanja da ne misli napustiti klub svojom voljom.

“Imam ugovor do 2020. godine, ne želim da se ovako završi”, rekao je Hazard za Goal, te nastavio: “Ukoliko moram otići, otići ću kao šef, kao što sam to učinio u Lilleu. Paris Saint Germain nije u mojim planovima trenutno.”

Iza Edena Hazarda je sezona za zaborav. Sezonu prije ove je izabran za igrača godine u engleskoj Premier ligi, nakon 14 postignutih golova i 12 asistencija, ali ove sezone je bio potpuno neprepoznatljiv.

Neki su ga prošle sezone nazivali i nasljednikom Cristiana Ronalda i Lionela Messija, ali je Hazard uspio postići samo četiri gola i isto toliko asistencija u 31 odigranoj ligaškoj utakmici ove sezone.

Belgijanac se trenutno priprema za predstojeće Europsko prvenstvo sa svojom reprezentacijom, koja se ove godine smatra jednim od favorita na prvenstvu.

[su_betfair_200eura]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!