NaslovnicaVijestiZVIJEZDA REAL MADRIDA IPAK NE ODLAZI? Svi navijači su strahovali, ali njegov...

ZVIJEZDA REAL MADRIDA IPAK NE ODLAZI? Svi navijači su strahovali, ali njegov agent i brat otkrio da ostaje na Bernabeu!

Agent zvijezde Real Madrida, Sergio Ramosa je odbacio bilo kakve pregovore o odlasku i ponovio da je on sretan u klubu.

ZVIJEZDA REAL MADRIDA

33-godišnjak je na Bernabeu od 2005. godine i od tada je napravio 615 nastupa za klub dok je osvojio čitav niz trofeja.

S obzirom da on i dalje igra glavnu ulogu za španjolske divove, čini se da nema pravog razloga za odlazak, iako se tim sa Bernabeua muči u posljednje vrijeme i možda će trebati dugoročne promjene prije nego kasnije.

Iako Real Madrid trenutno vodi na vrhu tabele u La Ligi, nisu bili potpuno uvjerljivi dok su se borili u Ligi prvaka, pretrpjeli su težak poraz protiv PSG-a, dok su kod kuće remizirali protiv Club Bruggea.

Zauzvrat, Ramos i obrana bi mogli biti pod upitnikom, ali prema njegovom agentu i bratu Reneu, odbacio je bilo kakav prijedlog da kapetan kluba uskoro može biti u pokretu.

“Vrlo je sretan u Madridu, Kina je jako daleko”, citirao je agent, prenosi Calciomercato.

Zauzvrat bi to trebalo ublažiti strah navijača Real Madrida, koji su bili zabrinuti da bi Ramos uskoro mogao tražiti odlazak, jer najnoviji komentari ukazuju na to da je i dalje fokusiran na klub i čak i ne razmišlja o unosnom prelasku u Kinu u skorijoj budućnosti.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!