NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja "prozvala" Mourinha: Možda nije dobio priliku zbog trenera!

Zvijezda Chelseaja “prozvala” Mourinha: Možda nije dobio priliku zbog trenera!

Zvijezda Chelseaja, Eden Hazard, “pecnuo” je bivšeg trenera Chelseaja Jose Mourinha, rekavši kako nije pružio priliku najboljem strijelcu Premier lige ove sezone.

Uoči meča Manchester Uniteda i Chelseaja Jose Mourinho ostao je ispred tunela i pozdravio se sa svim igračima Bluesa, izuzev Edena Hazarda.

[su_premierleague]

Nakon toga se nisu oglašavali, a da u tom odnosu postoje problemi može se zaključiti prema izjavi Belgijanca prije utakmice s Liverpoolom. Tema je bio Mohamed Salah, trenutačni igrač Redsa, koji je bio na Stamford Bridgeu prije prelaska u Romu.

Transfer glasine: Real Madrid odbio prvu ponudu za Benzemu, Wenger predložio upravi svog nasljednika, Rabiot napušta PSG u spektakularnom transferu

Plejmejker se pridružuje Jose Mourinhu: “Manchester United ima veliku ponudu za mene, vjerojatno ću preći tamo”

“Šteta što Salah nije duže ostao u Chelseaju. Nije dobio priliku, možda i zbog trenera. Mohamed je vrlo dobar igrač, ali u to vrijeme nije mu bilo lako nametnuti se dok smo Willian, Oscar i ja tada bili u klubu. On je vrhunski igrač i to se moglo vidjeti na treninzima, čak i nekim utakmicama gdje je zabio golove”, rekao je Hazard.

Egipćanin blista ove sezone pod trenerskom palicom Jurgena Kloppa, dao je 14 golova, devet u Premier ligi, a svoju reprezentaciju je odveo na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Još smo u kontaktu, čujemo se i dalje. Salah je sjajan nogometaš i uvijek je lijepo igrati protiv prijatelja. Dobro je što se družimo, jer u ovom nogometnom svijetu nemam mnogo prijatelja. Volim ga gledati kako igrati, ali nadam se da ovaj put neće biti najbolji na terenu”, zaključio je Hazard.

Dvoboj na Anfieldu je na programu u subotu od 18.30.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!