NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja se vraća u Real Madrid na ljetnom prijelaznom roku

Zvijezda Chelseaja se vraća u Real Madrid na ljetnom prijelaznom roku

Chelseajeva zvijezda Marcos Alonso je jedan od izuzetnih igrača ove sezone za Plavce, a sada najnoviji izvještaji iz Španjolske dolaze pute El Gol Digitala, koji tvrdi da Real Madrid planira platiti 50 milijuna funti za lijevog beka na ljetnom prijelaznom roku.

Zvijezda Chelseaja

27-godišnja zvijezda je definitivno jedan od najboljih bekova u Premier ligi, a prema izvještaju, njegovi nastupi nisu prošli nezapaženim sa nekoliko vrhunskih klubova koji su zainteresirani za potpisivanje Španjolca.

Nakon što je započeo svoju karijeru u Real Madridu, Marcos Alonso je čak nastupio za Los Blancose prije nego što je imao svoje nastupe za Bolton, Sunderland i Fiorentinu, gdje se konačno utemeljio kao vrhunski bek.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Od trenutka kada se preselio u Chelsea 2016. godine, Madridski akademski proizvod je odveo svoju igru na sljedeću razinu, a njegovi prekrasni prodori, slobodni udarci i defanzivni zadaci su igrali veliku ulogu u osvajanju titule Premier lige prošle sezone.

Marcos Alonso je očito bio razočaran nakon što je njegova ekipa ispala iz Lige prvaka protiv Barcelone i čak je počeo preispitivati politiku transfera kluba.

[su_no1forfootball]

Rekao je: “Teško je, jer ima toliko utakmica ove godine, a možda nismo imali dovoljno široku momčad, a imali smo nove igrače ove godine.”

“Možemo samo gledati naprijed i početi se boriti za četvrto mjesto koje nas vodi u Ligu prvaka i pokušati osvojiti FA kup.”

Budući da je Real Madrid naizgled žudio za Alonsom, kao nasljednikom Marcela, taj potez bi mogao biti uspješan na ljetnom prijelaznom roku.

Alonso je jedan od ključnih igrača za Chelsea, a u tekućem scenariju tržišta transfera, naknada od 50 milijuna funti je jeftina za igrača koji ima Alonsov kalibar. Također, Plavci ne žele prodati jednog od svojih najboljih igrača, ako ne nađu zamjenu za 27-godišnjeg Španjolca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!