NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CHELSEAJA SLETJELA U MADRID: Transfer će biti potvrđen ovog tjedna!?

ZVIJEZDA CHELSEAJA SLETJELA U MADRID: Transfer će biti potvrđen ovog tjedna!?

Zvijezda Chelseaja sletjela u Madrid. Transfer će biti potvrđen ovog tjedna!? Real Madrid radina potpisivanju Chelseajeve zvijezde Thibaut Courtoisa, koji je otišao u Španjolsku nakon što je njegova ekipa na Svjetskom prvenstvu osvojila trećem mjesto. Transfer bi se mogao završiti ovaj tjedan, navodi se u izvješćima.

Zvijezda Chelseaja

Belgijski vratar, koji je osvojio nagradu Zlatne rukavice u Rusiji, nije potpisao ugovor sa Chelseajem i odugovlači potpisivanje istog, što znači da će klub iz zapadnog Londona riskirati da ga izgubi.

Real želi potpisati zamjenu za Keylor Navasa i dugo su tražili Courtoisa, te bi ga mogli potpisati u pred ugovoru u samo šest mjeseci vremena.

Španjolske novine Marca izvješćuju da je Realov predsjednik Florentino Perez željan da potpiše ugovor sa Belgijancom, dok vjeruje da će Chelsea biti spreman da ga proda za samo 31 milijun funti.

Radio stanica Onda Cero je dodala da je Courtois sletio u Madrid početkom tjedna nakon kratkog zastajanja u Belgiji kako bi proslavio završetak trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu i sada će odmor na otok Tenerife.

Djeca 26-godišnjaka žive sa njegovim bivšim parnerom u glavnom gradu Španjolske, gdje je živio dok je igrao u Atleticu i sada će razmotriti svoje opcije tijekom narednih dana.

Govoreći u subotu, Courtois je objasnio: “Vratit ću se i vidjeti što žele i kako to kažu. Očigledno, sa ovim Svjetskim prvenstvom, mislim da je ono što se nalazi na stolu različito od onoga što ja želim.”

“Na ovom Svjetskom prvenstvu sam ignorirao sve špekulacije, sve glasine. Ali sada, sljedećih nekoliko dana, razgovarat ću sa mojim agentom i vidjeti što mu je Chelsea rekao, a onda ćemo razgovarati.”

“Ali ja se osjećam sretnim u Chelseaju, nije da bih nužno želio otići.”

Chelsea se izgleda već priprema za odlazak Courtoisa, a novi menadžer Maurizio Sarri spreman je sankcionirati transfer sve dok klub može osigurati vratara Alissona kao njegovu zamjenu.

Eden Hazard je također meta Real Madrida, koji bi mogoa ove sezone da se nađe u bijelom dresu, jer bi mogao doći kao zamjena za Cristiana Ronalda.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!