NaslovnicaVijestiZvijezda Chelseaja u bolnici, upitan za derbi protiv Arsenala

Zvijezda Chelseaja u bolnici, upitan za derbi protiv Arsenala

Nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz na mjestu trenera Chelseaja na njegovo mjesto u klub je doveden Guus Hiddink, od kojeg se očekivalo da će probuditi Chelsea, no za sada ne ide sve tako glatko, po planu.

OIR_resizer (1)

Klub se trenutno nalazi pri samom dnu ljestvice, sa samo šest bodova prednosti od zone ispadanja. Iako su sakupili nekoliko bodova i dalje nisu među prve tri momčadi koje će se plasirati u Ligu prvaka.

I osim loših rezultata, nemaju ni previše sreće sa ozljedama.

Eden Hazard i dalje je izvan terena nakon što se ozlijedio u utakmici protiv Crystal Palacea, a čini se kako je još jedna zvijezda od danas izvan terena.

U 80. minuti današnje utakmice protiv Evertona, Diega Costu je zamijenio Loic Remy, a Hiddink je potvrdio kako je Španjolac u bolnici.

Loic Remy je trenutno jedini zdrav napadač Chelseaja, a u klubu se nadaju kako Costa nije ozbiljnije ozlijeđen.

[su_bet365_watch_live_basketball_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

(VIDEO) Pogledajte kako je Sandro Tonali namjestio svoj žuti karton protiv...

0
Nogometaš Sandro Tonali se suočava s ozbiljnim optužbama zbog sudjelovanja u kockarskim aktivnostima, što bi moglo rezultirati dugotrajnom suspenzijom iz nogometnih natjecanja. Tonali, talijanski...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!