NaslovnicaVijestiZVIJEZDA CHESEAJA STIGLA U MILAN: Danas medicinski pregledi, uskoro i službena potvrda!

ZVIJEZDA CHESEAJA STIGLA U MILAN: Danas medicinski pregledi, uskoro i službena potvrda!

Zvijezda Chelseaja stigla u Milan. Danas medicinski pregledi, uskoro i službena potvrda oba kluba. Sve je gotovo čeka se samo službena potvrda, igrač viđen u Milanu. Chelseajev veznjak Tiemoue Bakayoko je stigao u Italiju kako bi dovršio transfer u AC Milan. Ovo nisu špekulacije i sigurni smo u to, jer je viđen na aerodromu u Milanu, tako da su informacije istinite.

Zvijezda Chelseaja

23-godišnjak se trudio da napravi utjecaj u svojoj prvoj sezoni na Stamford Bridgeu nakon što je prošlog ljeta potpisan iz Monaca za 40 milijuna funti.

Novi menadžer Chelseaja Maurizio Sarri sada ima vrlo bogate opcije u veznom redu i Bakayoko se suočio sa povećanom konkurencijom za svoje mjesto nakon dolaska Jorginha iz Napolija i Mateo Kovačića iz Real Madrida, uz povratak Rubena Loftus-Cheeka nakon posudbe u Crystal Palaceu.

A sada je Bakayoko na rubu pridruživanja AC Milanu.

[su_bet365_koeficijenti]

U Italiji se već naširoko izvještava kako su se Chelsea i AC Milan dogovorili o posudbi na cijelu sezonu, dok će klub iz Serije A imati mogućnost da učini ovaj transfer trajnim sljedeće godine za 40 milijuna funti.

[su_bet365_100bonus]

Bakayoko je u nedelju stigao na aerodrom Milana i treba bi u ponedjeljak proći medicinske preglede.

Bakayoko je također povezan sa transferom u Sevillu ovog ljeta kao potencijalna zamjena za Steven N’Zonzija, ali viđen je na aerodoromu Milana i to je sigurno već gotov transfer samo se čeka službena potvrda.

Francuski veznjak je napravio 43 nastupa u svojoj prvoj sezoni na Stamford Bridgeu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!