NaslovnicaVijestiZvijezda Građana: Ne želim otići iz Manchestera Cityja

Zvijezda Građana: Ne želim otići iz Manchestera Cityja

Ne želim otići iz Manchestera Cityja, rekao je reprezentativac Obale Bjelokosti. Wilfried Bony je negirao da želi napustiti Manchester City. 27-godišnjak je bio uzrujan kada ga je Manuel Pellegrini izostavio iz sastava zbog nespremnog Sergio Aguera u njihovoj utakmici koju su izgubili od Arsenala prošlog mjeseca.

Ne želim otići iz Manchester Cityja

Bony je povezan sa povratkom u svoj bivši klub Swansea, samo godinu dana nakon što je otišao u City za 28 miliona funti.

Ali napadač je izjavio za BBC da je sretan u Manchesteru i odbacio je sve priče o njegovom potencijalnom odlasku.

“Sretan sam u klubu, sve špekulacije nisu istinite”, rekao je Bony.

“Imam ugovor tako da sam sretan i mislim da sam u jednom od najboljih klubova u Velikoj Britaniji.”

“Ne žalim što sam se pridružio Manchester Cityju. Igramo u Ligi prvaka, a i jedan smo od najboljih klubova na svijetu. Sretan sam ovdje i mogu reći da sam blagoslovljen.”

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

Bony je postigao osam golova u 23 utakmice za City ove sezone i u većini slučajeva se nađe na klupi iza napadača Sergia Aguera.

Njegova budućnost je i dalje neizvjesna, ali on će biti u konkurenciji za njihovu utakmicu protiv West Hama u subotu.

Wilfried Guemiand Bony je svoju karijeru započeo u Issia Wazi, u Spartu Prag se preselio u 2007. godini, pomažući im da osvoje titulu Češke Prve lige u 2010. godini.

Januara 2011 je potpisao za Vitesse, gdje je bio prvi strijelac u Holandskoj ligi u 2012/13 sezoni.

Zatim potpisuje za Swansea City za 12 miliona funti. Tu provodi dvije sezone i prelazi u Manchester City za odštetu od 28 miliona funti i januaru 2015. godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!