NaslovnicaVijestiZvijezda Intera poručila: Želim ostati vječno u klubu!

Zvijezda Intera poručila: Želim ostati vječno u klubu!

Napadč Intera Mauro Icardi izjavio je da želi ostati vječno u klubu, te da ga ne zanima mogući odlazak sa Giuseppe Meazze.

Icardi želi ostati u Interu

24-godišnjak se pokazao kao odlično pojačanje otkako je stigao u Inter 2013. godine iz Sampdorije. Svojom sjajnom formom je privukao pažnju velikog broja klubova, uključujući i Arsenal, ali on i dalje ne razmišlja o odlasku iz Piolijevog tima.

Argentinac, koji je za reprezentaciju odigrao tek jednu utakmicu, postigao je 20 golova u 27 ligaških utakmica, a samo su Torinov Andrea Belotti i Romin Edin Džeko postigli više golova u Seriji A ove sezone.

Uprkos tome što je potpisao novi ugovor prošle godine, u posljednjih nekoliko dana su se pojavile špekulacije o njegovoj budućnosti u klubu, ali napadač ne razmišlja o odlasku.

“Ja sam navijač Intera i želim ostati vječno u klubu! Čim mi se pružila prilika da dođem u Inter, rekao sam da odmah jer je to velika čast.”

“Kapiten sam kluba i volim nositi ovaj dres. Vrlo sam sretan u Milanu, kao i moja obitelj. Želim ostati ovdje još dugo vremena i dosegnuti najvišu razinu sa klubom.”

Inter je trenutno peti u Seriji A sa 55 osvojenih bodova nakon 29 odigranih kola, a u 30. kolu u ponedjeljak će ugostiti Sampdoriju.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!