NaslovnicaVijestiZVIJEZDA IPAK DOLAZI: Real Madrid rekao Adidasu da spremi broj 10 za...

ZVIJEZDA IPAK DOLAZI: Real Madrid rekao Adidasu da spremi broj 10 za novo pojačanje!

Real Madrid je navodno rekao Adidasu da očekuje potpisivanje Chelseajevog napdača Eden Hazarda na kraju sezone. Real Madrid cilja Chelseajevog napadača Hazarda kao zamjenu za Cristiana Ronalda.

ZVIJEZDA IPAK DOLAZI

Ronaldo je zabio dva puta u utakmici protiv Deportivo La Corune tijekom vikenda, ali sa samo šest golova u La Ligi tijekom cijele sezone, možda je na putu ka posljednjoj sezoni u Real Madridu.

Poznato je da je Hazard veliki obožavatelj Reala, a nakon što je odbacio ponudu za novi ugovor u Chelseaju, izgleda da će se ipak preseliti u ‘kraljevski klub’ na kraju ove sezone.

[su_watch_live_football]

Španjolske novine Diario Gol izjavile su da je Real Madrid rekao Adidasu da će Hazard nositi broj 10 sljedeće sezone.

Belgijanac nosi isti dres za CHelsea od kada je Juan Mata preselio u Manchester United u siječnju 2014. godine.

I čini se da Real želi da Hazard uzme ovaj broj kada napusti Stamford Bridge. Diario Gol tvrdi da La Ligaški giganti misle da je Luka Modrić također u svojoj posljednjoj sezoni na Bernabeuu.

Dakle, Hazard bi trebao biti njihov novi broj 10 sljedeće sezone.

Pregovori sa zvijezdom Chelseaja navodno su napredovali, unatoč tome što su Plavci potpuno opušteni oko razgovora o njegovom odlasku, jer misle da Hazard neće nigdje.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

U međuvremenu, Hazard je nedavno okrivio oca što je potaknuo nagađanja o preseljenju u Španjolsku.

Thierry Hazard je tvrdio da njegov sin neće da potpiše novi ugovor, jer želi da pređe u Madrid. Hazard nije bio impresioniran tim riječima.

“Moj tata je rekao neke loše stvari. Razgovarao sam sa njim, bez brige. Fokusiran sam na Chelsea”, rekao je 27-godišnjak.

“Imam dvije godine ugovora i sretan sam ovdje, kao što sam rekao i deset puta prije ovoga.”

“Želim završiti ovu godinu ovdje i onda ćemo vidjeti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!