NaslovnicaVijestiZvijezda iz Premier lige nije na spisku Španjolske na SP!

Zvijezda iz Premier lige nije na spisku Španjolske na SP!

Španjolski mediji došli su u posjed spiska reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a na njemu nije zvijezda iz Premier lige!

Kao i sve druge nacije, čije reprezentacije glase za favorite predstojećeg Svjetskog prvenstva u Rusiji, i Španjolska s nestrpljenjem očekuje popis od 23 igrača koje će izbornik Julen Lopetegui voditi na najveću svjetsku nogometnu smotru.

Na isti način kako su Francuska, Njemačka i Brazil imali veliku ”gužvu” među kandidatima, takva je situacija i kod Španjolaca. Jasno je da neke zvijezde neće biti na spisku.

[su_no1forfootball]

Radio Cadena Cope objavio je kako su došli u posjed popisa od 23 odabranika kojeg će izbornik Julen Lopetegui u ponedjeljak službeno objaviti na konferenciji za medije.

Među iznenađenja AS ubraja izostanak Alvara Morate i Atleticova krila Vitola. Tijekom kvalifikacija za SP 2018 Vitolo je bio standardni član reprezentacije. Za razliku od Morate, njegove klupske kolege iz Chelseaja, braniči César Azpilicueta i Marcos Alonso trebali bi putovati u Rusiju.

[su_basketball_live_koeficijenti]

Jednako tako, Lopetegui se odlučio i za jednog igrača koji dolazi iz drugog plana, odnosno i manje zvučnog kluba. Radi se o Álvaru Odriozoli iz Real Sociedada.

Prema onome što je Radio Cadena Cope navodno saznao, popis igrača Španjolske za Svjetsko prvenstvo 2018. mogao bi izgledati ovako: Vratari: De Gea, Kepa, Reina. Obrana: Carvajal, Odriozola, Piqué, Ramos, Nacho, Azpilicueta, Jordi Alba, Marcos Alonso. Vezni red: Busquets, Saúl, Iniesta, Thiago, Koke i Isco. Napad: David Silva, Asensio, Lucas Vázquez, Diego Costa, Rodrigo i Iago Aspas. Reprezentacija Španjolske u skupini je s Portugalom, Marokom i Iranom.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!