NaslovnicaVijestiZVIJEZDA JUVENTUSA NA OLD TRAFFORDU: Mourinho ga dovodi za 67 milijuna eura!

ZVIJEZDA JUVENTUSA NA OLD TRAFFORDU: Mourinho ga dovodi za 67 milijuna eura!

Zvijezda Juventusa na Old Traffordu. Mourinho ga dovodi za 67 milijuna eura. Evo koji igrač je u pitanju! Mourinho dovodi zvijezdu Juventusa za 67 milijuna eura. Manchester United će sigurno morati da potroši oko 67 milijuna eura za potpisivanje Juventusovog beka Alexa Sandra ovog ljeta, navodi se u izvješću.

ZVIJEZDA JUVENTUSA

Manchester United će morati da pošalje ogromnu ponudu za Juventusovog braniča Alexa Sandra ukoliko ga žele dovesti na Old Trafford, navode izvještaji iz Engleske.

Kako navodi Daily Star, brazilski internacionalac je meta Crvenih vragova u trenutnom prijelaznom roku, jer Mourinho želi da pojača svoju obranu na svaki mogući način.

[su_bonus]

Isti članak navodi da Manchester United želi potpisati vrhunskog braniča kako bi poboljšao svoje opcije na lijevoj strani uoči 2018/19 sezone.

Prema istoj priči, Crveni vragovi će morati poslati ponudu u regiji od 67 milijuna eura to jest. 60 milijuna funti kako bi imali priliku osigurati Sandrov potpis ovog ljeta.

Daily Star također tvrdi da Chelsea nije uspio dovesti Sandra prošlog ljeta zbog toga što su odbili udovoljiti Juventusovim zahtjevima za brazilskog internacionalca.

Sandro je postigao četiri gola i četiri asistencije u 26 utakmica u Seriji A protekle sezone kako bi pomogao ekipi iz Torina da osvoji svoju sedmu titulu zaredom u vrhunskoj talijanskoj ligi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Manchester United nije osvojio titulu Premier lige od 2013. godine kada je Sir Alex Ferguson još uvijek bio na klupi Crvenih vragova.

20 puta je Manchester United osvojio titulu Premier lige, ali su protekle sezone završili čak 19 bodova iza lidera i novog šampiona lige Manchester Cityja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!