NaslovnicaVijestiZvijezda Juventusa priznala: Mogao bih otići u Premier ligu!

Zvijezda Juventusa priznala: Mogao bih otići u Premier ligu!

Vezni igrač Juventusa Sami Khedira priznao je kako bi bio zainteresovan za nastavak karijere u engleskoj Premier ligi, nakon što je prethodno u karijeri igrao u Njemačkoj, Španjolskoj, te trenutno u Italiji.

Khedira želi u Premier ligu

31-godišnjak je prve nogometne korake učinio u Stuttgartovoj akademiji, a za prvi tim je debitovao 2006. godine, da bi četiri godine kasnije preošao u Real Madrid za 14 miliona eura.

U ljeto 2015. godine je stigao besplatno u Juventus, sa kojim je potpisao četverogodišnji ugovor. S obzirom da mu je preostalo još samo godinu dana tog ugovora, on je priznao kako njegova budućnost u klubu nije sigurna.

U intervjuu za njemačke novine Bild, Khedira je rekao: “Ugovor mi ističe za godinu dana. Često razmišljam o budućnosti jer se svašta može dogoditi. Dobro mi je ove, ali volim i konstantno sam u potrazi za izazovima. Volio bih osvojiti što je više trofeja moguće. Od pet najboljih liga, nedostaje mi trofej Premier lige, s obzirom da sam već bio prvak u Španjolskoj, Njemačkoj i Italiji. Premier liga me je uvijek fascinirala. Osvajanjem titule tamo bih kompletirao svoju kolekciju. Međutim, ne želim nagađati. Dobro mi je u Torinu i teško je predviđati budućnost u nogometu.”

[su_no1forfootball]

Khedira je u početku svoje karijere u sezoni 2006/07 bio prvak Njemačke sa Stuttgartom, da bi u sezoni 2011/12 postao i prvak Španjolske sa Real Madridom. U dresu ‘kraljevskog’ kluba je osvojio i Kup Kralja, Ligu prvaka i Svjetsko klupsko prvenstvo. Zatim su uslijedila dva Scudetta i dva Kupa Italije sa Juveom, dok je također osvojio i Svjetsko prvenstvo 2014. godine za reprezentacijom Njemačke.

Ove sezone je odigrao ukupno 38 utakmica u svim takmičenjima za ‘Staru damu’, te postigao devet golova i podijelio sedam asistencija, dok je ukupno u tri sezone provedene u klubu skupio 109 nastupa.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!