NaslovnicaVijestiZVIJEZDA JUVENTUSA ZA 85 MILIJUNA FUNTI STIŽE U UNITED: Ronaldo će im...

ZVIJEZDA JUVENTUSA ZA 85 MILIJUNA FUNTI STIŽE U UNITED: Ronaldo će im pomoći da ga dovedu!

Zvijezda Juventusa za 85 milijuna funti stiže u United. Ronaldo će im pomoći da ga dovedu! Manchester United je navodno sve bliži i bliži transferu Juventusovog veznjaka Miralem Pjanića nakon velikog pada između njega i Cristiana Ronalda.

Zvijezda Juventusa

Prema pisanju Španjokskog Diario Gola, Pjanić nije sretan što igra uz bivšu zvijezdu Real Madrida i Manchester Uniteda, te će od siječnja napustiti Juventus.

Izvješće Diario Gola prvenstveno povezuje bosanskog internacionalaca sa Real Madridom, kao zamjenom za Luku Modrića.

Međutim, United je također bio snažno povezan sa igračem i play-makerom koji vrijedi 85 milijuna funti i ostaju u potrazi za novim potpisima u veznom redu ove sezone.

Zbog toga se taj razvoj i transfer sve bliži stvarnom sporazumu za Pjanića ovog siječnja, budući da su njegovi dani u Torinu odbrojani.

28-godišnjak bi nedvojbeno bio dobar dodatak i pojačanje za ekipa sa Old Trafforda i osigurao bi klubu veliku opciju i pojačanje za igrače poput Nemanje Matića i Freda.

Pjanićev stil igre bi mogao da ga učini idealnim partnerom kako bi se najbolje iskoristio za izvlačenje najbolje forme iz Paula Pogbe, dok bi mogao pružati odlične lopte za napadače poput Alexis Sancheza, Romelu Lukakua, Anthony Martiala i Marcus Rashforda.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!