NaslovnicaVijestiZvijezda Kraljevskog kluba će koštati više od 80 miliona eura: Manchester United...

Zvijezda Kraljevskog kluba će koštati više od 80 miliona eura: Manchester United želi dovesti veznjaka Real Madrida

Zvijezda Kraljevskog kluba će koštati više od 80 miliona eura. Manchester United je zainteresovan za James Rodrigueza, navode izvještaji iz Španije. Kolumbijski veznjak se bori za mjesto u ekipi Rafe Beniteza, a zbog nedovoljne minutaže mediji tvrde da je u potrazi za drugim klubom i da želi otići sa Santiago Bernabeu-a.

Zvijezda Kraljevskog kluba će koštati više od 80 miliona eura

Međutim, Kolumbijac će vjerovatno koštati više od 80 miliona eura, a ima još najmanje četiri i pol godine ugovora sa Realom.

Jose Luis Sanchez, španski novinar na popularnoj televizijskoj emisiji El Chiringuito je tvrdio da je United vrlo zainteresovan za 24-godišnjaka.

Unitedov predsjednik je po običaju navikao da juri igrače visokog profila i dovede ih na Old Trafford i nakon njihovog dovođenja vrati većinu novca na dresovima i komercijalnim dobitcima.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Uz Jamesa koji će Uniteda sigurno koštati nešto više od 80 miliona eura, koje je Real već dao na njega kada je došao prije 18 mjeseci.

Ipak, izvještaji iz Španije vjeruju da Benitez neće još dugo biti trener Reala, što znači da bi Rodriguez mogao ostati u glavnom gradu Španije ukoliko se to desi.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!