NaslovnicaVijestiZvijezda Liverpoola na izlaznim vratima Anfielda? Jose Mourinho ga dovodi na Old...

Zvijezda Liverpoola na izlaznim vratima Anfielda? Jose Mourinho ga dovodi na Old Trafford

Postoji samo nekoliko igrača koji su igrali za Liverpool i Manchester United. Paul Ince, Michael Owen, Allenby Chilton, Phil Chisnall i Peter Beardsley nosili su dresove dva najveća svjetska rivala.

Zvijezda Liverpoola

Da li će njemački veznjak Emre biti još jedan igrač koji će zamijeniti Anfield za Old Trafford?

Prema Corriere dello Sport, Jose Mourinho je oduševljen 23-godišnjakom.

Mourinho smatra da je Can idealna dugoročna zamjena za Michaela Carricka, koji se ove sezone samo jednom pojavio za United u njihovoj pobjedi protiv Burton Albiona (4-1) u EFL kupu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Njemački internacionalac je impresionirao otkako je došao na Anfield iz Bayer Leverkusena 2014. godine, a mnogi ga vide kao jednog od najboljih veznih nogometaša u Premier ligi.

Can je napravio 106 nastupa za Redse u Premier ligi od dolaska iz Leverkusena za 12 milijuna funti u 2014. godini, gdje je postigao 8 golova i ustabilio se u prvoj postavi njemačke reprezentacije.

Trenutna situacija ugovora bi potencijalno mogla značiti da će 23-godišnjak otići na ljeto u besplatnom transferu, a čak bi mogao sklopiti i neki ugovor u siječnju, prije nego što ga potpiše u drugom klubu na ljeto, kada mu istekne trenutni.

[su_watch_live_football]

Liverpool je pokušao da veže svog igrača sa novim ugovorom u posljednjih nekoliko mjeseci, ali još uvijek nije postignut napredak koji je izvorno upozorio Juventusa na dostupnost reprezentativca Njemačke.

Što je sigurno – Ako Liverpool ne uspije uvjeriti svog igrača da ostane na Anfieldu, mnogi kandidati će se tući za njegov potpis. Jose Mourinho će sigurno biti prvi u redu za potpis njemačkog reprezentativca. Portugalski stručnjak će vjerojatno pokušati da dovede Emre Cana na ljeto, jer je sada doveo Alexis Sancheza i vjeruje da mu je to dovoljno do kraja ovog mjeseca.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!