NaslovnicaVijestiZVIJEZDA LIVERPOOLA OČAJNIČKI ŽELI NAPUSTITI ANFIELD: Barcelona je njegova sljedeća destinacija

ZVIJEZDA LIVERPOOLA OČAJNIČKI ŽELI NAPUSTITI ANFIELD: Barcelona je njegova sljedeća destinacija

Zvijezda Liverpoola očajnički želi napustiti Anfield. Barcelona je njegova sljedeća destinacija Zanimljivo je kako je Barcelona zainteresirana za transfer Liverpoolove zvijezde Mohamed Salaha, za kojeg je rečeno da ‘očajnički’ želi napustiti Anfield, piše Don Balon.

Zvijezda Liverpoola

Ovo dolazi kao iznenađenje s obzirom na vrhunski početak sezone u Liverpoolu, s time da su Redsi uglavnom do sada izgledali kao ozbiljni kandidati za titulu Premier lige i Lige prvaka.

Ipak, još jedan izvještaj Don balona je izjavio kako je Salah razočaran što mu se ovog ljeta nije dopustio transfer koji bi mu dopustio da dosegne vrhunsku formu do sada ove sezone.

Dok je 26-godišnjak zapalio prošlu sezonu, sa 44 gola na svim natjecanjima kako bi osvojio Zlatnu kopačku i PFA igrača godine, do sada nije bio baš tako jak ove sezone.

Don Balon tvrdi da će Barcelona biti spremna da proda Ousmane Dembelea kako bi napravili mjesta za Salaha, a Francuz bi trebao imati nekoliko najboljih klubova u svijetu koji će biti zainteresirani za njega, kako tvrde iz Don Balon, Chelsea, Arsenal i PSG su već zainteresirani.

Ovo sve zvuči vrlo zabrinjavajuće za Liverpool, jer bi mogli izgubiti jednog od svojih najboljih igrača i možda čak i pojačaju jednog od svojih rivala.

Međutim, valja istaknuti da se Liverpool vrlo dobro snalazio sa Philippe Coutinhovim odlaskom u Barcelonu prošlog siječnja i sada imaju dovoljno kvalitete po cijelom terenu da im taj odlazak vjerojatno neće naštetit onoliko koliko je to bio slučaj u odlasku Luis Suareza i Raheem Sterlinga.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!