NaslovnicaVijestiTOTTENHAM PRONAŠAO ZAMJENU ZA ERIKSENA: Zvijezda Real Madrida na rubu prelaska u...

TOTTENHAM PRONAŠAO ZAMJENU ZA ERIKSENA: Zvijezda Real Madrida na rubu prelaska u Premier ligu!

Tottenham bi, kako se izvješćuje, mogao zamijeniti plejmejkera Real Madrida Iscoa, ako budu prisiljeni prodati Christian Eriksena.

TOTTENHAM PRONAŠAO ZAMJENU

Danskom internacionalcu istječe trenutni ugovor sa Spursima sljedeće ljeta, pa kako bi izbjegli scenarij noćne more u kojem ga gube besplatno, Tottenham bi mogao pokušati da ga unovči u siječnju.

Svaka naknada dobivena njegovom prodajom tada bi mogla ići na potpisivanje njegove zamjene, a izvještaji u Španjolskoj sugeriraju da bi Mauricio Pochettino mogao biti u jakoj poziciji da dovede Iscoa iz Real Madrida.

Kako izvještava Express, sugerira se da je Tottenham u dobroj poziciji da potpiše Iscoa, ali na kraju će ovisiti o tome da li će Eriksen prvo da ode, s tim da je Real Madrid čak oglašen kao moguća destinacija za zvijezdu Spursa.

Dodaje se da je Bayern Munchen također zainteresiran za Iscoa, pa će možda Spursi da se suoče sa konkurencijom u novoj godini kako bi dobili Španjolčev potpis.

Isco, koji ima 27 godina, mučio se da pokaže svoju kvalitetu i ispuni svoj potecnijal, jer je postigao samo 48 golova i 52 asistencije u 280 nastupa za Real Madrid.

S obzirom na sposobnost koju posjeduje, od njega se može očekivati više, ali sa velikom konkurencijom za mjesta u Real Madridu nakon ljetnog dolaska Eden Hazarda, izgleda da će biti teško tehnički nadarenom plejmejkeru da se istakne sa Los Blancosima.

Imajući to u vidu, prelazak u Tottenham bi mogao odgovarati svim stranama i pružiti mu priliku da pokaže svoju klasu u Premier ligi, posebno u popunjavanju eventualne praznine koju bi Eriksen ostavio iza sebe, ali vrijeme će pokazati hoće li se ovo dogoditi u siječnju.

Tottenham u subotu igra protiv Watforda u devetom kolu Premier lige, gdje su veliki favoriti sa koeficijentom 1.40 na bet365 kladionici.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!