NaslovnicaVijestiZvijezda Manchester Citya na putu u Madrid: Perez želi reprezentativca Engleske!

Zvijezda Manchester Citya na putu u Madrid: Perez želi reprezentativca Engleske!

Nogometaš Manchester Citya Raheem Sterling ušao je u posljednje dvije godine ugovora s svojim klubom, i trenutno nema naznaka da bi se saradnja mogla produžiti.  Ovu priliku želi iskoristiti španjolski Real Madrid koji je prošlih godina već pokazao interes za Sterlinga.

Real Madrid ozbiljno razmatra mogućnost dovođenja reprezentativca Engleske i nogometaša Manchester Citya Raheema Sterlinga, u Kraljevski Klub. Madridski tim na svaki način nastoji popuniti prazninu nastalu nakon odlaska Cristiana Ronalda a Sterling je označen kao idealno rješenje, prenosi ESPN.

>> 17-GODIŠNJAK OD 45 MILIJUNA EURA STIŽE U MADRID: Čudo od djeteta popunjava mjesto Cristiana Ronalda?

Englez Raheem Sterling je ušo u posljednje dvije godine ugovora sa Manchester Cityem, a za sada ništa ne sugeriše na to da bi se saradnja imzmeđu dvije strane mogla nastaviti. Igrač je već nekoliko puta nagovijestio da je zainteresiran za odlazak u jedan od europskih divova iz inozemstva.

[su_bonus]

Nije nemoguće da bi trenutni engleski prvak mogao ostati bez jednog od najboljih igrača koje u svom timu na raspolaganju ima trener Pep Guardiola. Istina je da je City ima ogroman broj fantastičnih pojedinaca, s druge strane, Real izgleda ne bira način na koji će popuniti prazninu nastalu nakon odlaska Cristiana Ronalda u Juventus.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!